English
english
German
Italiano
Hrvatski
Makedonski
www.prijevodi-tumaci.com
Marija Jestrić
Marija Jestrić,
menadžer za ključne klijente
"Klasičnu cenu prevoda možete izračunati i sami na osnovu određenih informacija. Ali ne propustite priliku i kontaktirajte sa menadžerom ključnih klijenata putem e-pošte i iznesite sve vaše lične zahteve. Samo tada smo u prilici da vam ponudimo specijalne ponude sa popustima važećim u tekućim mesečnim kampanjama koje je Alkemistov marketing tim kreirao za svoje klijente. Ono što nas još izdvaja od drugih je najbolja servisna usluga: kvalitet, precizan i najkraći mogući vremenski rok i najpovoljnija ponuda."

Informativni obračun

 

Zanima vas koliko će koštati prevod teksta?
Priključite datoteku i dobićete besplatan informativni obračun.

Ukoliko je vaš tekst u "papirnatom obliku" ili u drugom formatu, pošaljite nam ga putem e-pošte ili putem faksa na br.: (011) 30-37-548.

Za više informacija, pozovite nas na besplatan broj 0800-200-001.

 
 
Datoteka:
Unesite datoteku tipa word ili pdf sa tekstom za prevod. Ukoliko imate drugi format datoteke, pošaljite nam je putem e-pošte odn. popunite internet narudžbenicu i poslaćemo vam predračun odn. pozvaćemo vas.
 
Jezik originalnog teksta  
Prevod na:  
Cena po strani (1.800 znakova sa razmakom):: EUR
Željeni datum prevoda:  
  Informative quote


Obračun priložen gore je informativne prirode, ne uključuje posebne popuste i zato vas pozivamo da nas za precizne informacije o ceni prevoda i drugim detaljima pozovete na besplatan broj telefona 0800 200 001 ili nam pošaljete svoj dokument na info@alkemist.rs i naši menadžeri projekata će vam za nekoliko trenutaka pripremiti neobavezujuću informativnu ponudu sa posebnim povoljnostima.