English
english
German
Italiano
Hrvatski
Makedonski
www.prijevodi-tumaci.com
Marija Jestrić
Marija Jestrić,
menadžer za ključne klijente
"Čast je biti menadžer ključnih klijenata u Alkemistu. Mi smo srž odnosa i saradnje sa klijentima. Cenovnik je samo osnovno merilo vrednosti, ali ne i merilo specijalnih ponuda koje kreiramo za klijente. Zato nas pozovite, saslušaćemo sva vaša razmišljanja, potrebe, ideje i kreiraćemo ponudu kao najbolje rešenje za vas. Verujte nam jer će svaki naš razgovor biti još jedan kamen temeljac partnerske dugoročne saradnje."

ALKEMIST, OPTIMALAN ODNOS CENE I KVALITETA

CENOVNIK PREVOĐENJA

 

ALKEMIST NUDI KONKURENTNE CENE PREVODILAČKIH USLUGA NA 110 SVETSKIH JEZIKA.

Nudimo širok asortiman usluga koje su prilagođene posebnim potrebama naših klijenata, bilo da se radi o stručnom prevodu ili kreativnom prevođenju marketinških tekstova. Možemo da obezbedimo to da za prevod nikada ne plaćate više nego što je potrebno.

Naše standardne cene prevoda zavise od jezičke kombinacije, nivoa usluge, dužine teksta i roka isporuke. Za duže tekstove vam pružamo povoljnije cene.

Koristimo samo profesionalne prevodioce koji prevode na svoj maternji jezik i imaju najmanje tri godine iskustva i zbog toga možete da budete sigurni da će isporučeni prevod biti kvalitetan. Sve naše prevodilačke usluge uključuju i besplatnu lekturu i sređivanje teksta za šta brine odgovarajuće osposobljen lingvista.

U Alkemistu sve cene uključuju celokupan postupak vođenja projekta, tehničku podršku i korišćenje naših tehnologija. Nudimo i niz dodatnih usluga kao što su konferencijsko prevođenje i iznajmljivanje odgovarajuće opreme, stono izdavaštvo, lokalizacija i internet marketing na stranom jeziku.

Želite da detaljnije porazgovarate o projektu ili da se raspitate o našim cenama? Kontaktirajte sa nama na besplatnom telefonskom broju 0800 200 001 ili nam pišite na imejl adresu info@alkemist.rs.